Isnin, 29 September 2014

Side Income Bersama Shaklee


Saya percaya, masih ramai rakan-rakan yang sedang tercari-cari side income untuk menampung perbelanjaan yang kian meningkat. Seringkali saya terdengar rungutan rakan sekerja, kalau naik gaji pun tetap sama je keadaannya...sebab harga barang yang naik lagi banyak daripada gaji yang diterima. Macam tak bersyukur je bunyinya? tapi inilah realiti kehidupan kita hari ini.

Ramai jugak yang beritahu nak tambah side income...tapi, semangatnya hanya di permulaan semata.. Kalaulah betul-betul nak cari side income, kenalah fokus dan komited dengan jalan yang kita pilih.

Lagi satu, sebelum memilih mana-mana bisnes untuk tambah pendapatan sampingan, saya cadangkan anda buatlah solat istikharah terlebih dahulu. Minta pada Allah supaya ditunjukkan jalan yang terbaik kepada anda. Once dah dapat jawapan, jangan berpaling lagi. Teruskan melangkah maju ke hadapan. Make a small step everyday, dan anda pasti sampai ke puncak kejayaan. Yang penting jangan pernah berhenti berusaha....


Mengapa kita tak boleh cepat mengalah? Sebabnya, Allah bagi kita peluang untuk belajar sesuatu. Allah mahu kita belajar untuk tidak gopoh mencapai kejayaan yang kita inginkan.

Kalau betullah anda nak ubah hidup, kena mulakan sekarang. Yes. SEKARANG!!! Apa yang anda buat hari ini menetukan siapa anda 10-20 tahun akan datang. Waktu muda-muda ni lah kalau nak bekerja keras pun...betul tak?

Terasa nak join Shaklee? 




Anda berminat nak buat side income dengan Shaklee?

Bimbingan diberi secara percuma. Kami juga ada menyediakan group support yang eksklusif hanya untuk mereka yang berdaftar di bawah kami sahaja.


Hubungi saya untuk mendaftar.

Saya adalah pengedar sah Shaklee di Gua Musang. Jika ingin COD boleh hubungi saya melalui maklumat tertera. Penghantaran dibuat ke seluruh negara melalui Pos Laju, GDex atau pun CityLink. Jom dapatkan vitamin anda hari ini juga :-)

Kos penghantaran adalah RM10 bagi seluruh Semenanjung RM20 untuk ke Sabah Sarawak.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin Shaklee dan ingin menjadi ahli untuk penjimatan sehingga 15-20%, bolehlah hubungi saya seperti maklumat di bawah :

June Mohd | kerengge83@gmail.com | SMS / WA : 017-943 8392 | ID : 891221







1 comments:

  1. Wujud berbagai cara untuk buat side income. Apapun pilihan, yang penting kita mesti usaha secara konsisten.

    BalasPadam