Ahad, 6 Julai 2014

Segmen Aidilfitri bersama irayyan.com

Assalamualaikum w.b.t...Saya baru sahaja menghabiskan kursus PT3 Sains yang berlangsung selama dua hari. Walaupun dibuat secara santai, tapi sudah cukup memenatkan 'otak'. Bengkel menanda soalan pagi tadi agak memeningkan kepala. Jadi, petang ni saya mengambil peluang untuk berblogwalking. Jalan-jalan ke blog rakan blogger yang otai-otai belaka ni. Since saya dah lama tak join segmen, kali ini teringin nak join. Mana tahu dapat kad raya istimewa tahun ni kan :-P

                                           
                                                            KLIK KLIK..UNTUK JOIN

Jadi, korang semua kalau ada masa silalah join segmen di atas. Let's support each other. 
Selamat menjalani ibadah puasa, semoga kita semua sentiasa berolaeh keberkatan di bulan yang mulia ini. Insya ALLAH :-)

Sekian, terima kasih :-)


3 comments:

  1. Terima kasih sudi join dan memeriahkan segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com ^_^

    BalasPadam
  2. Salam Ramadhan. saya singgah dari segmen yang sama.
    Done follow blog ini.

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-salam-aidilfitri-bersama.html

    BalasPadam