Jumaat, 14 Jun 2013

Testimoni Carotomax..

 TESTIMONI CAROTOMAX : semua testimoni ini saya ambil dari dalam Group Exclusive untuk pelanggan kami iaitu Shaklee Golden Lounge ( SGL ). Semoga ianya bermanfaat kepada mereka yang mempunyai masalah mata. Kalau nak pakai spek lama-lama pun naik rimas jugak dibuatnya kan? Tapi tidak semua masalah penglihatan boleh diatasi dengan memakai kaca mata...ada juga yang terpaksa menjalani pembedahan terutamanya kepada penghidap kencing manis yang serius sehingga memberi kesan teruk terhadap penglihatan.

WANIE SHIFU ~ Alhamdulillah, tak sangka percubaan pertama cari supplement utk mata ayah akhirnye berjaya. Ayah ada brain tumor yg effect mata kanannya. Dr ckp lepas scan & MRI 2 minggu lepas mata kanan ayah dah takde harapan lagi utk melihat, tapi aku nekad nak bg ayah makan carotomax ni. Baru2 ni ayah ckp die da leh nmpk semula walaupun kabur. Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillahhhh........Pegi scan lagi baru2 ni Dr pun tak percaya. Alhamdulillah.... Sekarang tinggal nk keluarkan nanah je dari dlm kepala.... Mak dan adik pun dah start amik carotomax utk masalah rabun dorang. Alhamdulillah hepi sangat..! Thanks SHAKLEE beri sinar baru utk ayahku..!!



BEEZ AYOLA ~ Ayah sy mempunyai masalah tekanan fluid yang tinggi dalam mata dlm kata laen boleh menyebabkan GLAUKOMA jika dibiarkan berlarutan.Tambahan die ada penyakit diabetes,jadi sy cuba beri CAROTOMAX sbg mkanan tmbhan tuk masalah yg dihidapinya sejak bulan April.

ALHAMDULILLAH hari ini sy dpt khabar berita yg tekanan dalam mata dia sudah berada di paras normal daripada 28mmHG TURUN kpd 16mmHG setelah diperiksa oleh doktor dlm pemeriksaan lanjutan.Sekarang die nak bukak utk botol yg ke-3!!!

Mungkin xramai yg mngambil CAROTOMAX tapi sy mngambil langkah pencegahan awal tuk membantu kesihatan ayh sy kpd lebih baek khas tuk kesihatan mata.CAROTOMAX mmg elok tuk mslah berkaitan mata.Mmg berbaloi2!! Cubalah!

Saya SAYANG ayah saya.Selamat Hari Bapa Abah!


OJA SHAH ~ yup.. sy pun bg abah sy mkn. dlm bln 4 awal aritu mata sbelah tiba2 tak nmpk. gelap gelita. doc ckp ada pendarahan mungkin disebabkan kencing manis. 1mei sy beli carotomax mkn shari sebiji. abah kata mata dah boleh nampak cahaya. then end may consume 2 biji shari. skarang dah boleh nmpk bayang2 kalo tubuh orang ada brapa tu dah boleh dikira. alhamdulillah~~

UNTUK LEBIH INFO TENTANG SI COMEL CAROTOMAX, RUJUK LINK INI YE...
June Mohd | kerengge83@gmail.com | sms/whatsapp : 017-9438392

Tiada ulasan:

Catat Ulasan